Een onderhoudscontract voor je ketel afsluiten

Een cv ketel moet regelmatig onderhouden worden. Sommige van deze werkzaamheden kun je zelf uitvoeren, zoals het bijvullen van de tank. Maar andere onderhoudswerkzaamheden moet je echt aan een professional overlaten. Dit zijn bijvoorbeeld de jaarlijkse controle op de ketel en het vervangen van bepaalde onderdelen.

Omdat je toch afhankelijk bent van professionals voor bepaalde taken en de ketel om de zoveel tijd een controle moet krijgen, kan je het beste een onderhoudscontract voor je ketel afsluiten. Dit heeft allerlei voordelen voor jouw als eigenaar. Een Nefit Trendline ketel heeft natuurlijk ook de nodige onderhoud nodig. Uw installateur kan u daar meer over vertellen.

Onderhoud wordt voor je gedaan

Wanneer je een onderhoudscontract hebt dan hoef je namelijk niet zelf in de gaten te houden wanneer het weer tijd voor een controle is. Dat wordt door het bedrijf zelf ingepland. Zij nemen dan contact met jou op om een afspraak voor de controle in te plannen.

onderhoud
Goed onderhoud van uw ketel is zeer belangrijk

Tevens komt het natuurlijk regelmatig voor dat er een onderdeel vervangen moet worden om de ketel beter te laten functioneren. Er kunnen ook onderdelen aan de ketel kapot gaan. Dit zijn onaangename verassingen natuurlijk die normaal gesproken extra kosten met zich meebrengen. Echter wanneer je een onderhoudscontract hebt dan ben je in staat om jezelf voor deze kosten in te dekken. Ook ketels die goed getest worden zoals de E325EC hebben goed onderhoud nodig. Met goed onderhoud kan de levensduur ook verlengd worden.

Gaat er dan een onderdeel van de cv ketel kapot of moet vervangen worden dan kunnen deze gratis worden vervangen door de monteur van het bedrijf waarbij je een onderhoudscontract hebt afgesloten.

Voor alle voorwaarden, regels en prijzen van een onderhoudscontract voor je cv ketel kan je het beste contact opnemen met een bedrijf dat dergelijke service aanbiedt.

About Author: